Pastel Age a condus cu succes Crosul Petrom

Agentia de brand experience Pastel Age a organizat Crosul Petrom pentru al doilea an consecutiv. De aceasta data, a ales un nou concept, bazat pe ideea responsabilitatii sociale individuale. Astfel, primul cros al toamnei a fost promovat de mesajul cheie - "Pentru fiecare alergator la Cros, Petrom amenajeaza un metru de pista de biciclete!"

Numeroase personalitati din lumea sportiva au luat parte la eveniment: Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Iagar, Monica Rosu si Diana Oprea. De asemenea, pentru a inviora participantii, Pastel Age a pregatit un antrenament de incalzire dinamic, sustinut de catre dansatori profesionisti. La final, toti cei prezenti au urmarit si un concert Andra alaturi de un spectacol de stand-up comedy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related