Utopium Advertising porneste spre Golden Hammer Advertising Festival

In perioada 25-26 septembrie 2008 Utopium este la Riga, la Festivalul de Publicitate Golden Hammer. Festivalul se va tine anul acesta in "World Trade Center Riga" din capitala Letoniei.

Este al treilea an consecutiv in care Utopium este prezenta la Riga. Asa cum a spus anii trecuti si Adrian Botan, Golden Hammer este un festival important, care creste in fiecare an, lucrarile castigatoare avand un credit in plus pentru alte competitii din Europa.

"Va fi greu sa depasim performanta de anul trecut, care ne-a adus doua trofee cu trei lucrari inscrise, dar e imperativ sa incercam. Stagnarea e inamicul public numarul unul in Utopium. Nu cred ca avem nici o sansa reala de reusita in industria asta daca nu evoluam continuu si, pe masura ce agentia se dezvolta si numarul si marimea conturilor sunt in continua crestere, e vital ca departamentul de creatie sa tina pasul. Desi Utopium a avut rezultate notabile pana acum, sunt departe de a fi multumit. Golden Hammer 2008 e inca o ocazie sa dovedim ca suntem mai mult decat <cea mai creativa agentie din afara capitalei>." Cristian Ungur - Creative Director, Utopium.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related