Noua campanie publicitara GEFCO "Niciodata lantul dvs. logistic nu a avut atat de multa valoare"

GEFCO lanseaza o noua campanie publicitara care se va desfasura in perioada septembrie 2008 - februarie 2009. Axata pe capacitatea grupului de a oferi solutii logistice cu valoare adaugata producatorilor, acesta campanie va fi declinata in presa scrisa si pe Internet in 16 tari.

Obiectivul dublu al noii campanii este valorizarea beneficiilor aduse de grup clientiilor sai si, mai ales, optimizarea competivitatii in termeni de calitate, cost si timpi de distributie si de a pozitiona GEFCO ca o companie logistica "creatoare de valoare", partener al clientilor sai.

Aceasta campanie originala, care sparge normele din comunicare, prezinta GEFCO intr-o abordare neconventionala: o tanara femeie contempleaza o schema a unui lant de distributie intr-un muzeu de arta moderna sau o sala de licitatie animata de o competitie aprinsa pentru "tabloul GEFCO". Abordarea sofisticata a vizualurilor reflecta tinta campaniei de a atinge factorii de decizie din marile companii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related