Joburile in televiziune sunt la mare cautare

Daca ar fi jurnalisti, 43,7% dintre romani ar vrea sa lucreze in televiziune, potrivit unei anchete asupra meseriei de jurnalist derulate de eJobs in perioada 11 - 18 septembrie 2008. La poll-ul online au raspuns in mod voluntar aproape 9500 de persoane - reprezentanti ai populatiei active - dintre care 59,7% femei si 40,2%, barbati. Poll-ul face parte din initiativa brandului eJobs de a cerceta periodic opiniile si perceptiile utilizatorilor sai cu privire la diferite tipuri de joburi.

"Meseria de jurnalist este fara indoiala profesia cu cel mai ridicat grad de influenta asupra societatii. Nu degeaba presa este considerata a patra putere in stat. Pornind de la acest fapt, ni s-a parut foarte util sa realizam aceasta ancheta si sa aflam cum percep romanii meseria de jurnalist, care considera ei ca sunt principalele calitati ale unui bun reprezentant al mass-media sau in ce zona a presei le-ar placea sa activeze, daca ar fi jurnalisti", a spus Laura Chilom, HR Consultant eJobs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune


Comentarii

anton mihai
acum 15 ani
"Potrivit rezultatelor poll-ului eJobs, televiziunea este o vedeta in randul romanilor."

Pacat dar adevarat. Intr-o tara unde conduc fotbalistii si parvenitii cu bani nu-i de mirare ca jurnalistii sunt in top. Scroafa in copac este definitia starii noastre actuale. Actorii sunt si ei la putere ptr ca apar la televizor. Saracii de noi toti. Actoria este o meserie pe care nu am dat prea multi bani niciodata. Apreciez varfurile, insa atat. Pe scriitori, pe pictori, pe filozofi, pe medici, pe prfesorii buni ii apreciez mai mult. Mult mai mult.

Dar sunt drumuri inchise astea aici la noi.

Bucurati-va, cand gasiti valori, asta in masura in care sunteti capabili sa le recunoasteti...



Branded


Related