Lowe PR, echipa de aur la PR AWARD 2008

Lowe PR a castigat Golden Award for Excellence la PR AWARD 2008. Transpiratia strica reputatia a fost desemnata cea mai buna campanie de PR pentru marketing a anului trecut.

Dupa o lupta acerba impotriva transpiratiei, Rexona a intrat in galeria brandurilor monumentale prin comunicare!

"Ceea ce ne-am propus sa dovedim prin aceasta campanie este ca lumea poate fi schimbata prin comunicare fie ea si pentru marketing. Cand reusesti sa transformi o campanie intr-un spectacol, cand reusesti sa transferi vanzarile in subsidiar fara a le neglija ca obiectiv si sa aduci in prim plan alte valori, atunci ai sanse sa creezi ceva memorabil", declara Ramona Bloju, Brand Building Manager Deo Unilever South Central Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related