Grupul media Realitatea-Catavencu lanseaza Zoom

Bucurestenii care calatoresc cu metroul sunt, din 6 octombrie, "zoom-eri" - Bucurestiul devine astfel unul dintre putinele orase din lume care va avea o retea proprie de transmitere a informatiei in sistem audio-video.

"Zoom" va "invada" din octombrie toate cele 45 de statii de metrou din capitala, pe cele 16 ecrane cu diagonala de 106/127 cm montate in fiecare statie.

"Zoom" va transmite zilnic intre orele 5 si 24 - atat imagine cat si sunet - pentru cei peste 700,000 de bucuresteni care calatoresc cu metroul. Programele vor include buletine de stiri, divertisment, dar si informatii utilitare si de proximitate necesare calatorilor. Astfel, dimineata calatorii se vor conecta la principalele stiri ale zilei, vor putea urmari revista presei si vor primi informatii de prima necesitate legate de trafic, financiar, meteo, sport si timp liber. Nu vor lipsi rubricile de horoscop, bucatarie, sanatate, curiozitati, turism si mondenitati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related