Ogilvy PR a castigat contul de comunicare corporate Heineken Romania

Heineken Romania a incredintat agentiei Ogilvy Public Relations coordonarea comunicarii corporate si managementul reputatiei sale pe piata romaneasca, in urma unui proces de selectie organizat in luna septembrie.

Serviciile furnizate in cadrul acestui parteneriat includ strategie si consultanta de comunicare corporate, dezvoltarea si implementarea campaniilor de responsabilitate sociala, precum si gestionarea relatiei cu grupurile de public tinta ale companiei, incluzand mass-media, angajati, lideri de opinie, parteneri de business.

"Compania noastra are un rol important atat pe piata berii, cat si in societatea romaneasca, avand cel mai mare numar de fabrici si cel mai variat portofoliu de marci. Prin urmare, implicarea noastra trebuie sa fie la toate nivelurile - social, economic si de mediu. Avem nevoie de parteneri care inteleg rolul complex pe care il avem in Romania si care ne pot sustine in indeplinirea obiectivelor de comunicare, dar si de implicare sociala si de responsabilitate a companiei" spune Ana-Maria Muresan, Corporate Relations Manager, Heineken Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related