Ogilvy, Cosmote si comunicarea fara granite

La numai doua saptamani de la lansarea noului spot COSMOTE "EMO", parte a celei mai recente campanii pentru Cartela COSMOTE realizata de Grupul Ogilvy Romania, numarul vizualizarilor sale pe YouTube a depasit deja 40.000.

Noua campanie integrata de comunicare COSMOTE a fost astfel conceputa pentru a ilustra mesajul "Comunicarea depaseste orice granite". Campania, ce se adreseaza in principal tinerilor utilizatori ai cartelei Cartelei COSMOTE, promoveaza extraoptiunea care ofera utilizatorilor 30 de minute in orice retea nationala sau internationala, 400 de minute in retea si 400 de SMS-uri in retea, cu doar 5 euro credit lunar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related