Doua zile de strategie si inovatie in PR

In perioada 6-7 noiembrie 2008 va avea loc PR Innovation & Strategy, un eveniment de doua zile dedicat inovatiei si strategiei in relatii publice. Evenimentul este organizata la J. W. Marriott Bucharest Grand Hotel de catre Evensys in colaborare cu agentiile Ogilvy PR, Pleon Graffiti si V+O Communication si este sponsorizat de Arctic.

PR Innovation & Strategy propune o radiografiere a tuturor provocarilor cu care practicienii se confrunta astazi intr-un mediu de comunicare dinamic, oferind totodata un ghid complet al celor mai inovative tactici si tehnologii de comunicare. Vor fi doua zile dedicate tendintelor de comunicare in mediul corporatist si noilor coordonate ale relatiilor publice contemporane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related