Grey Bucharest castiga un Silver la PR Award 2008

Echipa de PR Grey Bucharest a primit Silver Award of Excellence in cadrul celei de a sasea editii a competitiei Romanian PR Award.

Grey s-a inscris cu o singura campanie in concurs, "Lansarea Cosmopolis - Primul oras European din Romania", campanie dezvoltata pentru Opus Land & Development si a fost nominalizata alaturi de alte 8 campanii la categoria PR pentru marketing.

Lansat in septembrie 2007 printr-o campanie de PR integrata intr-un mix de comunicare, Cosmopolis a inregistrat pe langa awarness, rezultate record la vanzari in numai cateva luni de la lansare. Astfel, la finele anului 2007 erau contractate 100% din prima faza de constructie si respectiv 40% din cea de a doua.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related