Eliza Rogalski si Manuela Necula la AdCouture

Astazi la emisiunea AdCouture avem "Hot Spot" pe relatiile publice. Eliza Rogalski, manager partner in cadrul Rogalski Grigoriu PR va vorbi despre campaniile pentru care agentia a primit un trofeu Golden Award for Excellence, cinci Silver Award for Excellence si titlul de Agentia Anului, in cadrul Galei PR Award.

Rubrica "Insider" o are ca invitata pe Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group. Cu ocazia aniversarii a 60 de ani de existenta Ogilvy Worldwide, Manuela Necula va vorbi despre trecut si viitor, despre cultura organizationala a Ogilvy Group si cele mai noi conturi castigate.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related