Utopium obtine un trofeu la Golden Drum 2008

Agentia Utopium a castigat anul acesta un trofeu de argint la Festivalul Golden Drum, in categoria Press, sectiunea Media (publications, TV stations, radio stations, media time and space) cu lucrarea "The Guitar", realizata pentru Radio Transilvania.

"Au cantat chitarele pana au batut tobele la Golden Drum 2008 pentru Utopium. Acest trofeu este o mare realizare pentru noi, demonstreaza o afinitate reala pentru performanta intr-un domeniu extreme de competitiv. Faptul ca am fost singura agentie nominalizata la Press in categoria Media si apoi castigatoare a unui trofeu ne pune intr-o pozitie de top. Grupurile de presa din Europa Centrala si de Est sunt poftite pentru o demostratie de creativitate. Trofeul de la Golden Drum impreuna cu trofeul obtinut in urma cu doua saptamani la Golden Hammer ne permite sa sustinem in continuare ca suntem cea mai creativa agentie din afara Bucurestiului" Mihai Cristian Pop, Managing Partner.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related