Saatchi & Saatchi - Cea mai buna agentie din Romania la Golden Drum 2008

In urma celor zece nominalizari, Saatchi&Saatchi Romania a castigat patru premii la festivalul de publicitate de la Portoroz, clasandu-se pe locul al treilea in topul agentiilor din regiune. La festival au participat peste 400 de agentii reprezentand 35 de tari.

Cu un total de 10 nominalizari, un Grand Prix, un aur si un argint, Saatchi&Saatchi este cea mai premiata agentie din Romania la editia din acest an, devansand contracandidatele si reusind clasarea pe pozitia a treia in topul agentiilor participante la festival.

Cele patru premii castigate de agentia Saatchi&Saatchi Romania sunt: marele premiu al festivalului (Golden Drum Grand Prix) la categoria Presa pentru campania "Since 1961" pentru Head&Shoulders, aurul pentru campania "Ariel Unsewed stains", in aceeasi categorie, argintul pentru campania "Since 1961" la categoria Outdoor si premiul "Client of the Year" pentru Procter&Gamble.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related