Ogilvy si Petrom au invitat copii in "Tara lui Andrei"

Ogilvy Romania a realizat pentru Petrom tabara educationala "Tara lui Andrei", un program intern de educare privind consumul irational de resurse, adresat copiilor, pentru a ii invata pe acestia intr-un mod distractiv cum sa devina cetateni responsabili.

"Pentru a schimba mentalitatea celor din jur privind consumul irational de resurse limitate, trebuie sa incepem cu copii nostri, sa le aratam cat de simplu este sa respecti elementele naturale din jurul tau, sa ai grija de natura sau sa reciclezi anumite materiale,." Mona Nicolici, CSR Communication Manager Petrom.

Tabara educationala "Tara lui Andrei", parte a campaniei "Resurse pentru viitor" este un program adresat copiilor si este destinat, intr-o prima faza, elevilor claselor V-VII.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related