Diet Coke & Marlboro Menthol Lights. That's all I Got Left

Movie: My Mom's New Boyfriend (Mama are un nou iubit )
Brands: Harley Davidson, iMac, Heineken, Coca-Cola, Marlboro Menthol Lights
Actors: Meg Ryan, Antonio Banderas

Cu ce altceva puteam incepe rubrica de product placement daca nu cu un evergreen: cutia clasica de Cola, care apare intotdeauna atat de bine indreptata spre camera, incat ai putea sa juri de fiecare data ca au repetat mai mult scena asta decat tot restul filmului.

In "My Mom's New Boyfriend", inca din primele minute ale filmului, cutia de Cola, de data asta Diet Coke, apare in cadru, cu logo-ul perpendicular pe obiectiv, inaintea personajului care il tine in mana. Un picior, o geanta si o suvita din parul blond al unei femei filmate din spate sunt tot ce vedem inainte de cutia noastra preferata. Ea foloseste mana in care se afla cutia pentru a se sterge la nas, ceea ce ar distruge in mod normal farmecul aparitiei celui mai mare brand din lume, dar dupa ce apare in intregime creatura care tine in mana cutia, gestul e complet uitat. Fiinta supraponderala, in care o ghicim pe Meg Ryan, cu parul blond nepieptanat de vreo 5 ani, iese din casa, tinand cutia si tigara in mana si coboara treptele, inaintand spre camera. Apoi se impiedica si se prabuseste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related