Eveniment de strategie si inovatie in relatiile publice

In perioada 6-7 noiembrie 2008 va avea loc evenimentul PR Innovation & Strategy, dedicat celor mai creative si actuale tactici si instrumente de relatii publice. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, este organizat de Evensys in parteneriat cu agentiile Ogilvy PR, Pleon Graffti si V+O Communication si este sponsorizat de Arctic.

Prima zi a evenimentului, 6 noiembrie, va fi dedicata unei serii de 4 conferinte, care vor aborda teme de actualitate din domeniul relatiilor publice.

Prima sesiune va fi dedicata strategiilor de relatii publice si rolului pe care acestea pe joaca intr-un plan de comunicare eficient. Strategia de relatii publice presupune un grad ridicat de complexitate si include, adeseori, colaborarea cu managementul superior pentru a incorpora comunicarea ca parte integrata strategiei corporative sau organizationale. De aceea, o strategie inteligent conceputa este esentiala pentru atingerea obiectivelor de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related