Tinker Bell suna ora exacta

Cei care apeleaza la serviciu britanic telefonic pentru a afla ora exacta vor auzi, incepand cu 26 octombrie 2008, un clopotel si vocea actritei care o personifica pe Tinker Bell, eroina desenelor animate Disney, informeaza Brand Republic.

Grupul de divertisment a semnat un contract de 3 luni cu serviciul telefonic BT Speaking Clock, intentia sa fiind de a genera buzz in jurul lansarii din luna noiembrie a filmului "Tinker Bell", pe DVD si Blu-ray. Tinker Bell este creatia autorului scotian J.M. Barrie, cel care i-a dat viata lui Peter Pan.

Vocea oficiala din prezent, Sara Mendes da Costa, va preda stafeta actritei americane Mae Whitman la sfarsitul saptamanii, dupa un an de zile in care a anuntat ora exacta. Sara Mendes da Costa a castigat dreptul de a fi vocea Speaking Clock in urma unei competitii organizate in scopuri caritabile, in numele fiecarui participant inregistrat in concurs fiind donata suma de 1,1 lire catre BBC Childern in Need.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related