In Academia Catavencu de maine

Dolarii (cinci milioane?), pirjolul si arde-lemnii
Cine si de ce a dansat Bamboo no. 5 in jurul focului
Daca asculti ce se spune pe la televizor, Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a ramas, in urma incendiului, numai in chiloti. Iar daca mai si pleci urechea la ce spun creatorii de moda, a patit-o si mai rau: a ramas doar in chiloti marca Botezatu. Asta am aflat dintr-un interviu pe care ni l-a dat Catalin Botezatu. Dar voi sa nu procedati astfel si sa ascultati si alte pareri. Va oferim in acest scop un interviu inflacarat si un material incendiar.

Muzeul Taranului Roman se pune pe roate gaurite:
Atentat la ventilu' lui Vintila
Daca titlul suna mai glumet, faptele sint, din pacate, serioase rau. Antropologul Vintila Mihailescu, profesor la SNSPA, a fost recent uns in functia de director la Muzeul Taranului Roman. Schimbarea pune punct unui indelungat conflict stirnit de directoratul uns de pesedei. Intr-o dimineata, in anvelopele de la masina cu care urma sa plece s-a descoperit cite un surub infipt in fata interioara; suruburile fusesera fixate cu dopuri de plastic pentru a rezista pina la o solicitare mai mare. Solicitarea cu care venim noi este sa cititi cu mare atentie Chix-ul atasat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related