Ultimele zile de inscriere la cea de-a doua editie Shopper Marketing Conference

Au mai ramas doua zile de inscriere la cea de-a doua editie a evenimentului Shopper Marketing Conference, care va avea loc in zilele de 4 si 5 noiembrie la Crowne Plaza Hotel. Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu OgilvyAction si sponsorizat de Arctic.

In prima zi a evenimentului, pe 4 noiembrie, vor avea loc prezentari sustinute de specialisti internationali de top din marketing - Hugh Boyle (Head of Digital EAME, OgilvyAction) si Alain Thys (Partner, FutureLab).

Hugh Boyle va oferi celor prezenti informatii pretioase si solutii pentru a profita in mod constructiv si eficient de oportunitatile deschise de progresul tehnologic in spatiul de retail, accentuand impactul canalelor de comunicare netraditionale asupra comportamentului de cumparare al romanilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related