Romania este reprezentata in juriul celei mai importante competitii de PR din Europa

Romania va avea pentru prima data un reprezentant in juriul SABRE Awards - cea mai importanta competitie dedicata PR-ului. Gabriela Lungu (Managing Partner, THE PRACTICE) este membru al juriului la editia din 2009 a European SABRE Awards.

Desemnarea Gabrielei Lungu in juriul SABRE Awards vine ca urmare a rezultatelor pe care agentia de PR pe care o coordoneaza le-a obtinut la editia din acest an a festivalului: castigarea a 2 GOLD SABRE - la categoria Geography/ Eastern Europe si la categoria Consumer Goods/Food&Beverage, si - cel mai important - castigarea Marelui Trofeu al competitiei: PLATINUM SABRE pentru Cel Mai Bun Program de PR al anului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related