Gavrila&Asociatii domina si mai mult viralul!

Avand in vedere ca Gavrila&Asociatii este co-castigatoare a trofeului categoriei "Viral" a festivalului Internetics, cu binecunoscutul poem video "Tractir", cativa membri ai susnumitei agentii s-au aratat intrigati moderat de comunicatul agentiei Next, intitulat "Next domina viralul".

Pentru a media problema cu precizie si echidistanta, G&A s-a adresat autoritatii in domeniu, ANMC (Agentia Nationala de Masuratori si Circumferinte). Autoritatea in cauza, dupa ce a efectuat o serie de masuratori minutioase, a elaborat un raport din care ne permitem sa citam: "Dupa incheierea setului complet de analize de laborator (subler analog, histograma Brauner, bombardament cu LCD-uri, coproscopie la cald) putem concluziona ca trofeul obtinut de G&A contine o concentratie superioara de platina-ceea ce face ca si culoarea sa fie mai atragatoare, dovedeste calitati fizice remarcabile, este mult mai dezvoltat si da un sentiment de robustete, sanatate si prosperitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related