Hugh Boyle: Shopping-ul este un ritual

Interviu cu Hugh Boyle, Head of Digital EMEA, Ogilvy Action

Hugh Boyle a prezentat ieri, in cadrul Shopper Marketing Conference, o serie de studii de caz prin care a incercat sa convinga audienta ca utilizarea noilor tehnologii in marketing va face diferenta in anii ce vor urma. Vorbind despre "Digital Activation", un concept marca Ogilvy Action, Hugh a deschis discutia despre nevoia de relationare dintre un brand si consumatorii sai. Ceea ce a atras atentia participantilor a fost, cu siguranta, previziunea facuta de acesta conform careia dubla dimensiune in care se prezinta brandurile, online si offline, va trebui sa se unifice intr-un singur efort de adresare a consumatorilor, pentru o abordare mai eficienta a celor care le cumpara. Si asta cu ajutorul noilor tehnologii digitale si a canalelor media: internet, telefon mobil, outdoor digital etc. In cateva cuvinte, iata cum vede Hugh noua relatie brand-consumator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related