BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

BrandTailors impreuna cu Unlock Market Research au realizat in exclusivitate un studiu despre perceptia asupra pietei de branding din Romania. Este primul studiul de acest gen desfasurat la initiativa companiei romanesti de consultanta de brand prin care se doreste ca potentialii si actualii clienti, dar si presa sa inteleaga mai bine valoarea branding-ului ca si instrument de management.

Studiul s-a desfasurat in perioada august - septembrie 2008 si in cadrul lui au fost intervievati reprezentanti ai presei de specialitate, dar si actuali si potentiali clienti ai companiilor de branding. Ideea acestui studiu apartine companiei de consultanta de brand BrandTailors, iar scopul a fost pe de o parte cresterea notorietatii branding-ului ca si disciplina de management si pe de alta parte cunoasterea tipologiilor de clienti in vederea stabilirii unei strategii optime de abordare a lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related