Colaborare noua pentru More Results Marketing

Agentia de marketing direct More Results Marketing a inceput in octombrie 2008 colaborarea cu un partener extern pentru extinderea agentiei in cateva tari din Europa precum Cehia, Ungaria, Polonia si Germania.

In acest moment, agentia are in componenta grupului firme specializate pe direct marketing, distributie drop mail si sampling materiale promotionale, curierat/logistica postala, cat si servicii de sms si internet.

Serviciile de marketing direct cerute in aceste tari sunt preponderent orientate catre programe de retentie a clientilor, comunicare directa integrata prin direct mailing/telemarketing/sms/e-mail/vizita acasa catre clientii existenti, atragerea de noi clienti prin intermediul clientilor fideli prin programe member-get-member (clientii noi cat si cei vechi obtinand avantaje si beneficii imediate) si nu in ultimul rand actiuni punctuale de convingere, vanzare, loializare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related