Povestile unui trainer de guerilla marketing

Interviu cu Ciprian Stavar (Online Trainer Guerilla Marketing)

Ciprian Stavar, unul dintre primii oameni care au indraznit sa faca publicitate online, cu o experienta de peste 10 ani in industrie, dupa ce a lucrat la Mindshare Media din cadrul Ogilvy Group si la New Media Agency, membra The Group, a decis sa le impartaseasca celorlalti ceea ce a invatat de-a lungul timpului. Acum este trainer si consultant in comunicare interactiva. De asemenea, este implicat in organizarea forumului regional de marketing si comunicare de la Sibiu, Marketing 24/7, aflat la a doua editie si care se va desfasura in perioada 13-14 noiembrie. Ne-a dezvaluit cum se simte in ipostaza de trainer, la ce ne ajuta guerilla marektingul si de ce e bine sa venim la Sibiu, la Marketing 24/7.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related