O noua identitate semnata Brandient

Brandient a creat identitatea unui nou produs de tehnologie, MyStaff ™, o platforma de solutii informatice integrate, dedicate managementului resurselor umane, proprietate a grupului de firme specializate in tehnologie, detinut de omul de afaceri Eric Kish. Pentru MyStaff™, Brandient a lucrat identitatea verbala si vizuala, precum si comunicarea brandului prin toti vectorii acestuia, de la ambalaj la platforma de produs si publicitate.

MyStaff ™ este un brand gandit si dezvoltat sa transmita inteligenta, inovatie, performanta si flexibilitate, toate in slujba servirii nevoilor complexe ale entitatilor corporatiste din lumea de azi. MyStaff ™ este un mix de solutii informatice modulare si complementare, destinat gestionarii activitatilor complexe de resurse umane, care inmagazineaza knowledge si inovatie locala de cea mai buna calita te, reusind sa propuna partenerilor de afaceri o oferta unica pe piata romaneasca de profil. Personalitatea brandului este una puternica, artificiala si rece, venind parca dintr-un alt univers, cu atat mai stranie cu cat utilizeaza simboluri vizuale metaforice organice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related