Tedi lanseaza promotia "Aventura trasnita a copilului tau"

Promotia "Aventura trasnita a copilului tau" este dedicata parintilor care isi doresc sa povesteasca tuturor ce trasnai notabile au facut copiii lor. Tedi premiaza cele mai nastrusnice 170 de aventuri, premiul cel mare fiind o excursie la Disneyland, cu intreaga familie.

Tymbark Maspex Romania a lansat campania prin intermediul produselor Tedi, gama de bauturi racoritoare necarbonatate pentru copii. Promotia se desfasoara in perioada 3 septembrie 2008 - 15 ianuarie 2009 si le ofera parintilor ocazia de a povesti ce pozne a facut copilul lor insotite de fotografiile micutilor.

"Ideea s-a nascut din convingerea noastra ca fiecare parinte este mandru de copilul lui. De cate ori nu auzim prin parc, in vizite la prieteni, la serviciu, povestirile parintilor mandri de copiii lor? Pentru parinti, chiar si cei mai mici bebelusi fac lucruri incredibile pentru varsta lor, iar cu cat acestia cresc, trasnaile lor devin din ce in ce mai demne de povestit celor din jur. Promotia "Aventura trasnita a copilului tau" este pentru orice parinte ocazia perfecta de a povesti cu mandrie orice aventura a copilului sau", declara Mihaela Burtoi, Senior Brand Manager in cadrul Tymbark Maspex Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

cristina petcu
acum 15 ani
sper sa fie pe bune,si nu aranjat acest concurs.pt ca suntem satui de concursuri false...O sa incercam totusi...
maria mirbela calin
acum 15 ani
cum pot sa trimit o poza la concursul aventura trasnita

?

asineta soimu
acum 15 ani
cum se poate vedea regulamentul si cum se poate uploada foto?

mulumesc!!

LIBERTA EMA COMORASU
acum 15 ani
SPER SA FIE UN LUCRU SERIOS!!!
Emilia Borz
acum 15 ani
cum pot sa trimit o poza la concursul aventura trasnita?
Madalina Vornicu
acum 11 ani
unde trimit poza bebelusului meu?



Branded


Related