Primul proiect F5 X-Media, la AdCouture

Editia de astazi, 24 noiembrie a emsiunii AdCouture, vorbeste despre cum sa-ti promovezi mesajul de brand integrand capabilitatile platformelor moderne de comunicare, precum telefonul mobil si internetul si te invita sa constientizezi alaturi de Razvan Matasel si Emilian Arsenoaiei, ca "Accidentele se pot intampla oricui! Ai mai multa grija in trafic!". Emisiunea se va difuza incepand cu ora 23:00, la The Money Channel.

La "Hot Spot" se va vorbi despre primul proiect al F5 X-Media, noua regie de vanzari digitale, interactive si cross-media a grupului Realitatea-Catavencu. Dragos Stanca, New Media Director al grupului si regizorul Marian Crisan vor povesti despre primul videoclip filmat cu telefonul mobil, un proiect realizat de Orange si LG, in colaborare cu formatia Voltaj.

La "Insider", invitatii lui Serban Ciusca vor fi Razvan Matasel si Emilian Arsenoaiei, care vor vorbi despre campania "Accidentele se pot intampla oricui! Ai mai multa grija in trafic!", desfasurata la initiativa Politiei Romane si in care s-au implicat numeroase vedete.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related