Mediaedge:cia (MEC) Romania a castigat contul de media al Danone

Mediaedge:cia (MEC) Romania, a fost desemnata agentia de planificare a comunicarii si implementare media pentru Danone, incepand cu ianuarie 2009. Agentia a castigat licitatia, desfasurata pe parcursul a trei luni, impotriva altor doua agentii de media calificate in finala.

Pe parcursul licitatiei, MEC a demonstrat abilitati de leadership, in special in optimizarea strategiei de comunicare precum si a activitatilor de planificare si implementare media.

"Suntem incantati de decizia Danone. Aceasta reusita se datoreaza, in primul rand, echipei, care s-a intrecut pe sine, precum si a retelei MEC, care a fost alaturi de noi, la fiecare pas. Impreuna cu noul nostru partener, pe baza valorilor comune, avem convingerea ca in anii ce vor urma, vom reusi sa construim o relatie de implicare activa intre consumatori si brand-urile Danone," a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director, MEC Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related