Peste 200 de participanti au fost prezenti la Inspire 2009!

Cuvantul "inovatie" a fost conceptul central sub care s-au desfasurat cele doua zile ale evenimentului Inspire 2009, care a reunit peste 200 de participanti pe parcursul zilelor de 26 si 27 noiembrie. Inspire 2009 si-a propus sa prezinte principalele tendinte in marketing & advertising care se prefigureaza pentru anul urmator si a fost organizat de Evensys in parteneriat cu Pepsi si Lipton si sponsorizat de Beko, avand loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Invitat special in cadrul celei de-a doua editii Inspire 2009 a fost Stefan Kolle (Partner, FutureLab), care a discutat despre importanta consumatorului in procesul de marketing si branding. Inspiratia in business este un efect direct al interesului pentru clienti si pentru nevoile si dorintele acestora. Alaturi de acesta, Mike Stepalfeld (Digital Director, Omnicom Media Group) a vorbit despre schimbarea comportamentului consumatorilor in mediul digital, despre motivele din spatele acestei schimbari si despre cum putem transforma aceasta schimbare intr-o oportunitate de profit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related