Wellaton iti ofera o vacanta de vis in Palma de Mallorca

Wella, expertul in ingrijirea parului, lanseaza provocarea verii - promotia "Castiga o vacanta de vis cu Wellaton in Palma de Mallorca".
Concursul se va desfasura in perioada 1 iulie - 15 august 2005. Cei trei castigatori, desemnati prin tragere la sorti, vor putea petrece, alaturi de persoana iubita, o vacanta de 8 zile pe insoritele plaje din Palma de Mallorca. Wellaton ofera tot confortul unei calatorii de vis intr-o destinatie exotica: sejur cu pensiune completa (all inclusive), transport dus-intors cu avionul, asigurari si taxe de calatorie incluse.

"Prin intermediul acestei promotii dorim sa rasplatim increderea pe care utilizatoarele de Wellaton o au in acest produs. Secretul culorilor intense si rezistente pe care ele le-au obtinut cu Wellaton consta in combinatia dintre pigmentii intensi de colorare si esentele din palmier de cocos. Tocmai de aceea ne-am gandit ca o vacanta in Palma de Mallorca, paradisul palmierilor, este ideala pentru cele mai norocoase dintre utilizatoarele noastre." - a declarat Teodora Popescu, Brand Manager Wella.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related