Friends suna a business partner

FRIENDS Advertising castiga contul de comunicare GMG (dupa rebranding: CallBridge), call center-ul detinut de grupul Realitatea- Catavencu.

FRIENDS Advertising, agentie de comunicare parte a grupului IMSG Bucuresti anunta prin CallBridge inceperea unui proiect de comunicare pe o nisa complet noua in Romania. Acesta este primul call center de pe piata locala care va beneficia de o campanie de comunicare. FRIENDS a fost agentia selectata ca partener de comunicare.

"Acum mai bine de 5 ani cand am pornit cu FRIENDS la drum, mi-am promis ca o sa invatam in continuu. Ma bucur de fiecare data cand castigam acest pariu. Desi categoria de comunicare in care se situeaza CallBridge este un clasic busines-to-business, ceea ce stim bine sa facem, lansam totusi la apa o bucata de piata virgina: comunicarea de call center. Sper sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor clientului, si mai ales la inaltimea propriilor noastre asteptari." declara Sorin TRANCA - Managing Director si Creative Director FRIENDS Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related