Campania "Inspira prin gestul tau", sustinuta de Tchibo si Propaganda, si-a desemnat castigatorii

Prima etapa a campaniei "Inspira prin gestul tau" a ajuns la final. Dintre cele 236 de proiecte inscrise (la categoriile Fotografie, Design de Genti si Design de Obiecte de Interior), juriul campaniei a ales la final trei, pe "cele mai cele".

Dar campania nu se termina aici, pentru ca timp de 2 luni artistii desemnati castigatori isi vor pune in practica proiectele, iar lucrarile lor vor ajunge la consumatorii Tchibo!

"Am fost placut surprinsi de originalitatea de care au dat dovada participantii inscrisi, de solutiile inovatoare si perspectivele noi prin care au abordat si rezolvat cerintele categoriilor. Dar ne bucura si faptul ca proiectele artistilor si campania initiata de Tchibo au starnit un interes atat de mare, drept dovada cele 236 de proiecte inscrise, sau cele aproximativ 70.000 de mii de vizite pe website." ne-a spus Carmen Oprea, Brand Manager Tchibo Exclusive si Tchibo Family.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related