Ursus Fara Alcool pastreaza gustul adevarat al berii

Ursus demareaza campania de comunicare pentru lansarea noului ambalaj URSUS Fara Alcool la cutie. Lansarea va avea loc intr-un decor inedit, la singura competitie de off-road urban din Europa.

Dupa ce in vara anului 2007 a fost produs URSUS fara alcool, la sticla de 0,5L, destinat retelelor hoteliere si restaurantelor, a venit momentul ca Ursus fara alcool sa poata fi consumat la cutie de 0,5L. Noul ambalaj este destinat in mod special distributiei prin subcanalele OFF Trade: Modern Trade (ex Hipermarkets), Traditional Trade (ex. Local Supermarkets), si OTC.

Prin lansarea can-ului fara alcool, URSUS isi intregeste portofoliul si isi consolideaza pozitia pe piata berii premium, oferind noi variante de consum ale berii preferate atunci cand activitatile favorite nu permit consumarea de alcool.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune


Comentarii

marius bartis
acum 15 ani
...in romania ,din 100 de beri trei nu contin alcool.Riscu...nu-i asa mare...noo..noroc si sanatate.VIVAT URSUS si la badoc ca la glaje inca n-am nimerit intre alea 3%.Imi vine sa rad de aia din Spania care chiar risca...12%...de esti intro zi mai proasta poti ajunge acasa treaz...


Branded


Related