Cu Salam Victoria de la Caroli si Saatchi & Saatchi retraiesti gustul celor mai frumosi ani

Spotul "Music" produs pentru salamul Victoria si semnat de Saatchi & Saatchi face parte din campania de relansare "Salam Victoria" ce apartine producatorului de preparate din carne, Caroli Foods.
Respectand reteta traditionala a salamului Victoria de pe vremuri si imbunatatind-o cu mai multa sunca, Caroli reinvie savoarea celor mai frumosi ani. Spotul ne aduce intr-o atmosfera familiala relaxata si plina de umor. Gustul irezistibil al mezelurilor Caroli nu numai ca iti lasa gura apa, dar iti ofera libertatea sa te exprimi in orice moment asa cum iti doresti.

Executia energica si dinamica isi propune sa le reaminteasca tuturor celor ce au trait in era disco a anilor '70, gustul celui mai apreciat produs al acelei perioade - Salamul Victoria. Spotul se deschide cu prezentarea unei familii tinere care serveste sandwich-uri cu salam Victoria de la Caroli. De indata ce gusta unul dintre delicioasele sandwich-uri, tatal retraieste atmosfera celor mai frumosi ani, dansand pe ritmurile binecunoscutului hit D.I.S.C.O. Simpaticul baietel, inspirat de reactia tatalui isi trage discret catre el fata de masa pe care se gaseste farfuria cu apetisantele sandwich-uri cu salam Victoria Caroli, pentru a descoperi si el savoarea acestui produs delicios.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related