O noua inovatie multimedia: videoclipul "Dematurizarea", direct pe telefonul mobil al calatorilor cu metroul

Proiectul "Dematurizarea", implementat de Orange si LG, dupa o idee F5 X-Media, a utilizat si tehnologia bluetooth push pentru a-si extinde aria de promovare. Conform datelor MVcom, peste 15% din cele 240.000 de telefoane interogate de server au receptionat cu succes clipul campaniei.

Astfel, F5 X-Media, cu ajutorul partenerilor sai, ZOOM si Motion Vision Communication (MVcom), a transmis prin bluetooth, timp de cinci zile (intre 29 noiembrie si 4 decembrie), cele mai interesante momente ale videoclipului "Dematurizarea" catre toti calatorii de metro aflati in trecere prin statia Piata Universitatii. Cele mai bune rezultate s-au inregistrat pe 1 decembrie, cand peste 90.000 de indivizi si-au dat acceptul pentru primirea fisierului pe telefoanele lor mobile, iar cel mai aglomerat interval a fost intre orele 17:00 si 21:00, in aceasta perioada, clipul fiind receptionat, in medie, de peste 35.000 de aparate pe zi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

acum 15 ani
Cifrele prezentate in acest articol mi se par foarte exagerate. In primul rand va contraziceti la greu spunand ca ati interogat in total (6 zile) 240.000 de tel. din care 15% au primit videoclipul. Asta inseamna vreo 36.000 in total si voi ziceti ca media a fost de 35.000 PE ZI.

2. Conform unui studiu EuroMedia din 2006 in statia Piata Universitatii traficul e de vreo 116.000 de calatori PE LUNA. Asa ca poate explica cineva cum ati reusit voi sa prindeti 240.000 de calatori cu Bluetooth activat in 6 zile (din care 3 libere).

Stiu si eu ca se exagereaza cifrele din comunicatele astea dar de data asta ati exagerat dincolo de limita decentei.



Branded


Related