Daca nu merge Friends la Cannes, vine Cannes la Friends

FRIENDS Advertising semneaza noua campanie de comunicare pentru FRUTTIA, brand al clientului traditional al agentiei, European Drinks. Pentru a face un spot TV de o calitate foarte buna, FRIENDS a colaborat cu regizorul Johan Gulbranson, recunoscut pentru numeroasele premii caștigate la Festivalul de la Cannes.

FRIENDS Advertising, agentie de comunicare parte a grupului IMSG Bucuresti anunta realizarea spotului TV pentru Fruttia. Fruttia este cel mai nou brand pe care colaborarea dintre FRIENDS si Trout & Partners il construieste pentru European Drinks. Campania de comunicare Fruttia include presa si TV si se desfasoara in perioada 15 octombrie - 30 decembrie 2008.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related