Prima Doncafé Brasserie & Espresso Bar a fost inaugurata in Bucuresti

Prima Doncafé Brasserie & Espresso Bar a fost lansata astazi in Bucuresti, in parteneriat cu Doncafé, marca de cafea premium cu reputatie internationala lansata la jumatatea acestui an in Romania de catre Strauss Group.

Noua braserie reprezinta rezultatul asocierii dintre Strauss Group, o companie cu peste 70 de ani de experienta in productia de cafea, si parteneri locali si straini, care aduc la randul lor o semnificativa expertiza in domeniul culinar si al evenimentelor, dobandita in celelalte locatii pe care le conduc, restaurantul Arcade si Arcade Events.

"Cand am decis sa deschidem aceasta locatie, ne-am gandit sa cream un spatiu special, unde consumatorul sa poata trai cea mai buna experienta Doncafé, alaturi de o calatorie culinara exclusivista, intr-o atmosfera unica. Inca de la lansarea marcii Doncafé, ne-am propus sa oferim consumatorilor posibilitatea de a experimenta aroma, taria, gustul cafelei in cat mai multe ipostaze. De aceea ne-am adaptat dorintelor lor atat printr-un portofoliu foarte larg de produse (cafea prajita si macinata, cafea instant, specialitati de cafea), dar si prin varietatea punctelor de contact: in magazine, in cafenele, in birouri sau in alte spatii publice.
In acest context, deschiderea Doncafé Brasserie & Espresso Bar vine ca o completare fireasca a abordarii noastre stategice", a declarat Matanya Schwartz, Manager General al Strauss Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related