Agentia Pictas Interactive a creat blogul Liberty Center

Agentia de publicitate full service Pictas Interactive anunta crearea primului blog al unui centru comercial de tip mall din Romania - Liberty Center, situat in sectorul cinci din Bucuresti. De la lansare si pana in prezent, blogul creat si administrat de Pictas Interactive a avut peste 15.000 de vizitatori unici, demonstrand astfel succesul ideii de a pozitiona Liberty Center ca primul mall High Tech din Romania, cu ajutorul facilitatilor tehnice deosebite oferite vizitatorilor.

Blogul Liberty Center este locul de intalnire pentru toti vizitatorii mall-ului - care pot schimba intre ei impresii legate de experientele lor in centrul comercial- , dar si o sursa foarte pretioasa de informatii pentru toti cei care doresc sa viziteze mall-ul in viitor si care cauta cele mai interesante stiri si evenimente legate de Liberty Center. In perioada sarbatorilor, cititorii pot gasi aici toate detaliile despre promotiile si evenimentele speciale care au loc in acest mall.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related