GMP reconstruieste Colosseumul si Piramidele cu Sidera

GMP semneaza campania de lansare a singurei game de produse de cuart compozit fabricata in Romania, Sidera. Gama de produse, ce se adreseaza arhitectilor si constructorilor, a fost comunicata intr-un stil mai apropiat industriei modei decat celei a constructiilor.

"Sidera" este o gama de produse de cuart compozit ce se livreaza sub forma de placi care se monteaza ca si gresia si se incadreaza in categoria finisajelor interioare de lux, alaturi de materiale ca marmura, granitul sau lemnul exotic. Obiectivul campaniei de lansare a fost cresterea notorietatii pentru gama de produse in randul arhitectilor si a constructorilor si convingerea acestora sa o includa in portofoliul lor de finisaje pentru interioare de lux. Provocarea a fost cu atat mai mare cu cat cuartul compozit este putin cunoscut si utilizat in Romania, iar notiunea induce in eroare chiar si pe unii arhitecti. Primul pas facut de GMP a fost crearea unui nume comercial si a unei identitati pentru gama de produse din cuart compozit - "Sidera".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related