Internetics a realizat o analiza privind criza economica si piata de online

Online-ul va cunoaste o evolutie in perioada urmatoare pentru ca este cel mai dinamic si accesibil mediu de comunicare, este concluzia raportului elaborat de echipa Internetics. Raportul a fost realizat pe baza intrebarilor adresate celor mai importanti jucatori din industria de online de la noi din tara, despre actuala situatie economica si felul in care va afecta piata de online.

"In urma setului de intrebari lansat unora dintre cei mai importanti jucatori din piata de online, am constatat ca parerile sunt foarte diferite, osciland intre o atitudine pozitiva, conform careia mediul online este si va fi avantajat de situatia economica, si una negativa, conform careia evolutia pietei de online va stagna sau chiar va intra, la randul ei, intr-o recensiune", a precizat Andrei Bortun, General Manager Millenium Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related