Ovidiu Florea este presedinte IAB Romania

MediaInvestment, agentia de media a holdingului The Group, are un nou mandat la conducerea Interactive Advertising Bureau Romania, prin Ovidiu Florea.

In ultima sedinta din 2008 ce a avut loc la IAB Romania, Ovidiu Florea, Managing Partner MediaInvestment, a fost ales din nou presedinte IAB Romania.

Ovidiu are peste 15 ani de experienta in media si peste 10 ani de experienta de management. Intelegerea pietei de media, a nevoilor clientilor si trendurilor industriei de comunicare sunt doar cateva dintre atu-urile sale.

"Faptul ca am fost ales din nou la presedintia IAB este pentru mine o confirmare ca am reusit in acesti 2 ani de la infiintare, sa obtinem o serie de succese notabile pentru industria on-line-ului romanesc, spune Ovidiu Florea. Cea mai mare realizare o reprezinta, din punctul meu de vedere, afilierea asociatiei locale la IAB Europe. Stiti bine ca am avut de intampinat o serie de obstacole, dar o fost o batalie ce a meritat dusa, pentru ca in final aceasta afiliere reprezinta recunoasterea valorii industriei locale si a profesionalismului acesteia. "

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related