Danseaza cu Rama, pe o melodie de Punct Advertising

Rama si Punct Advertising au lansat de curand campania "Calatorie muzicala in jurul lumii".
Este vorba de o " on pack promotion ", cumparatorul primind pentru fiecare cutie de margarina Rama clasic de 500 gr cumparata, un CD gratuit cu muzica de colectie.

"Doream o promotie care sa recompenseze fidelitatea consumatorilor nostri si, prin interesul creat in randul consumatorilor altor brand-uri de margarina, bineinteles, sa creasca vanzarile. Am construit impreuna cu Punct Advertising aceasta promotie si cred ca rezultatul ei va incununa pe deplin munca depusa si va duce la atingerea obiectivelor noastre pentru brand-ul Rama", ne spune Simona Ciuca, Brand Manager Rama. "Vorbim de un concept inovator pe piata margarinelor, provocarea venind din unicitatea si amploarea promotiei, dar si din necesitatea selectarii unei muzici atractive si relevante pentru consumatorul Rama. Promitem momente muzicale relaxante si placute, de care se pot bucura atat mama cat si toti ceilalti membri ai familiei. Rezultatele obtinute in primele saptamani de promotie intaresc increderea noastra in acest proiect si recompenseaza pe deplin efortul nostru; si nu este decat inceputul!"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

gulyas andrea
acum 13 ani
nu va suparati,am avut un cd de la rama,cel cu muzica greceasca,dar nu il mai am,cum pot afla cum se numeau melodiile de pe el?


Branded


Related