Realitatea.NET a preluat atat pozitia de lider al site-urilor de stiri, cat si al tuturor site-urilor mass media din Romania, indiferent de profil

Realitatea.NET a preluat pozitia de lider detasat in ceea ce priveste traficul pe internet al website-urilor de quality news. In plus, in decembrie 2008, Realitatea.NET s-a situat pe locul 9 (din peste 250) in topul tuturor paginilor web si al portalurilor masurate de SATI, devansand net, in clasamentul general, produse media performante, precum GSP.ro (locul 10), HotNews.ro (locul 14) sau EvZ.ro (locul 17).

Conform SATI, Studiul de Audienta si Trafic pe Internet, singurul studiu independent recunoscut de industria online, care cuprinde cele mai importante site-uri romanesti, Realitatea.NET a inregistrat in luna decembrie 2008 un record istoric, de 1.053.716 de vizitatori (clienti) unici, 24.669.033 de pagini citite (afisari) si 3.238.537 de vizite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related