Ogilvy Group a lansat solutii de optimizare a strategiei de marketing si comunicare in perioada recesiunii

Chiar si intr-o perioada de criza economica globala companiile pot identifica oportunitati de crestere a business-ului si de dezvoltare a marcilor, avand o strategie adecvata de marketing si comunicare.

Pornind de la teoria lui Charles Darwin - "Nu cei mai puternici sau cei mai inteligenti vor supravietui, ci cei care se vor adapta cel mai rapid" - Ogilvy Group Worldwide a pus la punct o serie de solutii de optimizare a bugetelor de marketing si de comunicare in perioada recesiunii cu scopul de a sustine eforturile clientilor in aceasta perioada dificila pentru businessul global.

"Istoria ne arata ca multe branduri si companii de succes s-au lansat in perioade de recesiune, in timp ce altele au depasit situatia dificila creandu-si avantaje competitive pe piata. Avem la indemana o intreaga gama de strategii si masuratori care pot fi implementate rapid si eficient", declara reprezentatii grupului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related