Larisa Toader este noul Client Service Director Ogilvy Public Relations

Incepand cu luna ianuarie a acestui an, Larisa Toader ex-fondator al Diviziei de PR Bigger Group, a fost numita Client Service Director in cadrul Ogilvy Public Relations, ca parte a strategiei de consolidare a echipei de specialisti si
a portofoliului de clienti ai agentiei. Coordonarea biroului din Romania si implicarea echipei locale in activitatea regionala a retelei vor fi in continuare realizate de Alina Stanciu, Managing Director Ogilvy Public Relations.

Cu o activitate de 9 ani in relatii publice si comunicare, dintre care doi ani intr-o pozitie de management, Larisa Toader are o experienta extinsa in comunicarea corporate si de brand, incluzand comunicare interna, comunicare B2B, CSR, precum si managementul reputatiei unor companii si marci prestigioase.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related