Un nou senior de top la Lowe PR

Cu o experienta de peste 8 ani in comunicare, Raluca Negoita este noul Business Development Director Lowe PR.

"Raluca Negoita completeaza o echipa Lowe PR aflata deja in stadiul de consolidare si formata coerent la nivel operational. De pe pozitia de Business Development Director, Negoita are ca principal obiectiv dezvoltarea palierului de new business al agentiei, implicandu-se si in consilierea activa a conturilor strategice Lowe PR. Ii uram bun venit si asteptam sa ne cunoastem noii clienti in aceasta formula", declara Hortensia Nastase, Managing Director Lowe PR.

Unul din specialistii versatili ai pietei de Relatii Publice din tara noastra, Raluca Negoita are 8 ani experienta in comunicare corporate si de brand, media relations si comunicare de criza. In trecut, ea a condus Divizia de Media a Autoritatii Nationale in Comunicatii unde a creat si implementat strategia de media a institutiei si a coordonat o serie de campanii de informare europene. Ultimii doi ani si i-a petrecut in pozitia de Client Service Director in cadrul uneia dintre agentiile de comunicare importante pe piata locala, coordonand un portofoliu format din clienti precum Coca-Cola, COSMOTE, Germanos, IKEA, Microsoft, RomTelecom, Global Finance.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related