BrandTailors aduce U TV mai aproape de tineri

Echipa de consultanti ai companiei BrandTailors a finalizat procesul de revitalizare a canalului de muzica U TV care a cuprins servicii de audit de brand, strategie de brand, elaborarea unei noi identitati de brand. In cadrul acestui proces a avut loc redefinirea promisiunii brand-ului , schimbarea sloganului si dezvoltarea unei noi arhitecturi de brand.

In urma unei cercetari de piata conduse de consultantii de la BrandTailors impreuna cu partenerii de la Unlock Market Research, s-au evidentiat patru aspecte importante pentru relatia tinerilor cu muzica si cu televiziunea. Prima concluzie desprinsa a fost aceea ca in alegerea postului de televiziune tinerii sunt loiali in primul rand continutului si nu brand-ului de statie. A doua concluzie a aratat ca pentru tineri, muzica nu este doar o distractie, ci un mod prin care se exprima si care le modeleaza identitatea. De asemenea, acelasi studiu a demonstrat ca televiziunea pentru tineri este mai mult un stil de viata si educatie despre viata, nu doar o simpla distractie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related