Unde te poti instrui in materie de publicitate, marketing si comunicare? Ana Ocnaru despre Scoala IAA

Cand vine vorba de Scoala IAA (modulul I, n. red) pot spune ca a fost o experienta absolut deosebita din care am avut multe de invatat. Cursurile au fost foarte interactive, iar informatiile pe care le-am aflat chiar imi folosesc mult in ceea ce fac. Dupa fiecare curs am plecat cu cel putin o idee despre cum pot face lucrurile altfel si cum pot avea rezultate mai bune.

Faptul ca am fost atat oameni din agentii cat si oameni de marketing, a fost un mare avantaj, iar relatia client-agentie a avut de castigat. Dezbaterile pe diferite teme, lucrarile si exercitiile practice pe care le-am facut impreuna, m-au invatat sa privesc lucrurile si din perspectiva clientului si sa inteleg ce anume isi doreste acesta de la o agentie si cum o evalueaza.

In ceea ce priveste job-ul, pot spune ca acum abordez proiectele cu mai multa incredere si entuziasm, sunt atenta la mai multe aspecte si caut sa aflu raspunsul corect din spatele fiecarui "de ce?"

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related