Unde te poti instrui in materie de publicitate, marketing si comunicare? Ana Placinta despre Scoala IAA

La inceput, chiar daca am fost destul de entuziasmata, nu pot spune ca am fost lipsita de scepticism. Dupa ce studiezi cativa ani buni intr-o scoala romaneasca autentica, nu prea mai crezi intr-o scoala care sa il ajute concret in viata de zi cu zi pe un account dintr-o agentie de publicitate (unu asa ca mine).

Dupa cum stim, publicitatea nu e tocmai fizica aplicata… desigur cateva teorii ne ghideaza intotdeauna universul. Dar intotdeauna ai nevoie de cineva care sa iti spuna cand si cum sa le aplici. Ei bine, Scoala IAA (modulul I, n. red) te ajuta tocmai asta, sa fii independent si sa stii cum sa aplici in fiecare zi ceea ce ai invatat in cele 4 luni de scoala. La mine functioneaza. Nu-ti dai seama imediat dupa ce ai obtinut diploma, ci pe parcurs. Atunci privesti inapoi si iti dai seama ca Scoala IAA a fost alegerea potrivita. Singurul regret va fi mereu ca nu te-ai inscris mai devreme.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune


Comentarii

Adela
acum 15 ani
Vroiam doar sa-tzi spun ca te admir/invidiez pt job-ul de la Saatchi&Saatchi.e o agentzie geniala ....... de prin clasa a 10-a imi doresc sa ajung sa lucrez la S&S :)sunt doar anul 1,deci mai raman la stadiul de dorit.......


Branded


Related